Berättarföreställningen "Kärlekens outgrundliga vägar" Gula Huset Markaryd 10 april 19;00

KÄRLEKENS OUTGRUNDLIGA VÄGAR


Onsdagen den 10 april
19:00
Gula Huset i Markaryd



Om föreställningen

"Kärlekens outgrundliga vägar" handlar om lustiga och sorgliga,påhittade och sanna historier om vår starkaste drivkraft: Kärleken. Historierna utspelar sig i Mellanöstern, på norra Island, i Leningrad och Malmö. Det handlar om Kärlekens och livets outgrundliga ödestrådar, allt från skapelsemyten, via hedersmordet på Romeo och Julia, till körsbärsträdens blomning i Pildammsparken i Malmö våren 1983. Mycket humor och eftertanke, varmpublikkontakt och en hel del improvisation.

Föreställningen består av både påhittade och sanna berättelser, skrönor och kåserier om Kärleken.

Föreställningen spelades som sommarteater i Orienthallen på Österlen sommaren 2015, och har sedan dess spelats på turné runtom i Sverige, samt varit på gästspel till Både Finland och Danmark.


Maria Arnadottir är skådespelerska och regissör, utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö med en mångårig erfarenhet av all slags teaterarbete. Hon har varit anställd på bl. a. Malmö Stadsteater, Skånska Teatern, Moomsteatern, Örebro Länsteater och Västanå teater. Maria Arnadottir har tidigare turnerad med berättarteaterföreställningar som t.ex. Kastanjeteaterns ”Kejsarinnans tofflor”,Teater Bjermas ”Djur och Människor” och det nordiska samarbetsprojektet ”Tidens gång i Backstugan”.

Längd: 1 h 30 min (inklusive 15 min paus)

koep biljett

Biljetter säljs även i kassan från 1 timme innan förställningen börjar



2019-04-06