Markaryds Riksteaterförening Aktuellt

logo - markaryds riksteaterfoerening (2a)

PROGRAM OCH EVENEMANG VÅREN 2021


Årsmötet i Markaryds Riksteaterförening genomfördes digitalt den 14 april

Årsmöteshandlingar med verksamhetsberättelse  Årsmöteshandlingar 210414


Medlemsbrev 2021-02-18


Teatervänner! Tyvärr måste vi meddela er att de  föreställningar vi informerade om i vårt förra medlemsbrev är inställda!

Riksteatern, Byteatern och Regionteatern har nu beslutat att ställa in alla sina turnérande produktioner i vår. Vi kan bara beklaga, men har förstås största förståelse för deras beslut. Smittspridningen är fortfarande stor i landet och vi måste acceptera att ta det säkra före det osäkra.


Vi avvaktar besked om Fredriksdalsteatern ang. den 3 juli. Vi planerar nu vidare inför höstens arrangemang och vi hoppas och tror att vi då skall kunna träffas rent fysiskt i våra olika ”salonger” och tillsammans kunna dela nya spännande teaterupplevelser. 


I avvaktan på det kan vi tipsa om några digitala föreställningar som har rönt uppmärksamhet och som vi kan rekommendera.


Det gäller: ”Jag springer” Byteaterns föreställning som vi hade bokat. Den visas digitalt fr o m 18/2. Info och biljettbokning hittar ni på Byteaterns hemsida www.byteatern.se


”Älskade Araby” Regionteatern Blekinge Kronobergsföreställning som blivit mycket uppskattad när den spelats på scen i Växjö. Merinfo på www.regionteatern.se


”Trädgårdsgatan” Helsingborgs Stadsteater. En föreställningsom helt anpassats till en digital plattform och är gratis. Den visas 20/2 -31/3. Mer info på www.helsingborgsstadsteater.se


Det finns förstås betydligt mycket mer i den digitalavärlden, så kolla gärna runt lite på egen hand och upptäck nya intressantaföreställningar och tipsa varandra!


Vi planerar fortfarande att genomföra vårt årsmöte den 14april. Det kommer att bli digitalt via plattformen Zoom. För att kunna deltabehöver vi ha uppgift om din e-postadress.


Du som får detta brev via vanlig post – vi saknar dine-postadress! Du kommer att få mer information om årsmötet när det närmar sig.


Medlemsbrev Januari 2021

2021-04-19