Besök Ungdomsinskottets nya hemsida MUPI.SE

 

logo - ungdomsinskottet (2)

 

Ungdomsinskottet i Markaryds kommun har publicerat sin nya hemsida. I sitt nyhetsbrev 2013-10-10 skriver ungdomssamordnaren Arne Lindman:

" Välkomna till mitt första nyhetsbrev på den här sidan. Tanken är att jag en gång i månaden under denna rubrik ska berätta lite om vad som pågår och är på gång inom ungdomsverksamheten i Markaryds kommun.

Det är med en viss stolthet vi nu äntligen kan presentera en hemsida riktad direkt till dig som ungdom i kommunen. Det har varit många sega turer runt detta och vi är fullt medvetna om att sidan är ännu inte varken komplett eller har ett utseende som är perfekt.

Just nu vill vi bara att sidan ska släppas och börja användas. Design och innehåll kommer vi att justera efter hand.

Vi har precis genomfört ett val av nya ambassadörer till Ungdomsinskottet. Resultatet kan du se under fliken Ungdomsinskottet.

Snart stundar årets höstlov eller Kulturlov som vi har kallat det de senaste åren. Arbetet med att sammanställa lovprogrammet pågår för fullt och i slutet av vecka 42 kommer det att delas ut i skolorna. Programmet kommer att innehålla en hel del aktiviteter, både nya och gamla välbeprövade.

Den 24 oktober är det Välgörenhetskonsert i Rock the House anda i Kulturhuset. Detta är ett samarbete mellan oss och två elever på KCM Villemo Askemyr och Jenny Krondahl. Det utlovas ett riktigt bra startfält av artister så du kommer inte att bli besviken. Alla pengarna från entré avgifterna går direkt till Barncancerföreningen.

Fritidsgårdarnas verksamhet både i Strömsnäsbruk och i Markaryd rullar på för fullt. Det är mycket besökare på båda ställena. Mer info och öppettider hittar du under fliken fritidsgårdar.

Skolbalders är på gång igen. Först är det den 18 oktober och biljettförsäljningen är i full gång till detta. Ytterligare en gång före jul är det skolbalders nämligen den 13 december.

Tack för denna gång.

Jag återkommer igen i november.

Arne Lindman - Ungdomssmordnare "2013-10-23