Jag tog vägen bort från kartan Musikföreställning på Stora Hotellet i Markaryd 19 okt

aktuellt 304

JAG TOG VÄGEN BORT FRÅN KARTAN


Fredagen den 19 oktober
19:00
Stora Hotellet i MarkarydOm föreställningen

19:00-19:45 Matservering 20:00 Musikframträdande

Jag tog vägen bort från kartan är en humoristisk, djupsinnig och hoppfull föreställning om kärlek, uppbrott och om att gå vilse men att det aldrig är försent att hitta nya vägar med Sara Lindh och Krister Jonsson.
Man ritar upp en karta över sitt liv. Vad händer när det som var inte längre gäller och kartan måste ritas om? Texterna handlar om ljuva drömmar och brustna illusioner, om modet att våga lämna tryggheten i det liv man byggt upp och sorgen över en havererad relation, om oron inför att bara vara förälder varannan vecka och om modet att öppna sitt hjärta och våga älska igen.

Sara Lindh har nått stora framgångar hos både publik och press med föreställningarna Telegram från ett längtande hjärta och Kärleken, döden och en slät kopp kaffe och Sista tangon i Svedala Nu fortsätter hon att resa runt med sina humoristiska, tröstande och kärleksfulla hyllningar till livet. Som alltid bjuds det på bitterljuva minnen, vardagliga trivialiteter och kärva visdomsord om hur man får syn på det vackra i livet.

Längd: 2 h (inklusive paus)2018-10-04