Sydvästra Smålands Konstförening Aktuellt

logo - sydvaestra smaalands konstfoerening

2021-01-12

Styrelsen för Sydvästra Smålands Konstförening vill önska alla en god fortsättning på det nya året.
Hela samhället och vår verksamhet präglas fortfarande av alla de restriktioner som den pågående coronapandemin tynger oss med. Styrelsen har därför beslutat att ställa in vårens inplanerade utställningar i Markaryds Kulturhus.

De konstnärer som var inplanerade var Magnus Åkesson från Kristianstad och Horst Eckhardt från Växjö. Dessa båda kommer att erbjudas att ställa ut hos oss under 2022 istället. Vi kommer att lägga ut lite info om konstnärerna på vår hemsida samt på olika sociala medier.

Efter sommaren hoppas vi att vi kan återgå till en mer normal tillvaro. Då har vi bokat upp utställningar med Therese Thorgren från Gärds Köpinge samt Magdalena Malmvall-Nisses från Höganäs.

Vi vill kunna genomföra en konstresa under året, samt det ordinarie årsmötet och den årliga konstutlottningen i november som brukligt är. Vi hoppas även kunna erbjuda ytterligare någon intressant medlemsaktivitet när läget normaliserats och vi kan träffas fysiskt igen.

I detta utskick bifogar vi verksamhetsberättelsen för föregående verksamhetsår. Årsmötet för 2020 ställdes in på grund av pandemin och styrelsen arbetar vidare med samma ledamöter för 2021.

Vi hoppas ni vill fortsätta att stötta konstföreningen genom ert medlemskap. Medlemsavgiften är 150 kr/person. Medlemsavgiften går till inköp av konst för utlottning i vårt konstlotteri.

Vi bifogar ett inbetalningskort - ange vid inbetalningen vilka ni betalar för. Vi för in dessa i vårt medlemsregister och de får där ett medlemsnummer som kommer att utgöra medlemslotten i vår konstutlottning.

Titta in på vår hemsida: sydvastrasmalandskonstforening.wordpress.com och på facebook och instagram. Där lägger vi ut information och uppdateringar kring våra aktiviteter. Vi kommer även att skicka ut ett mer traditionellt medlemsbrev inför hösten för att uppdatera er på vad som är på gång.

Till dess – Håll i, håll ut, håll avstånd - så ser vi fram emot kommande, spännande, intressanta konstupplevelser!

Styrelsen för Sydvästra Smålands Konstförening2021-04-19