Ung kultur Ungdomssamordnarens Nyhetsbrev (november 2013)

 

I sitt nyhetsbrev - november 2013-11-25 - skriver ungdomssamordnaren Arne Lindman

 

"  Hej!

Månadens nyhetsbrev kommer lite sent av olika anledningar. Idag är det fyra veckor kvar till jullo-vet och det känns som att tiden går fortare än någonsin.

Hemsidan Mupi  är i full gång och jag hoppas Du hjälper till att sprida information om den bland dina kompisar. Att Du pratar om den är den bästa reklamen den kan få. Du får gärna komma med kritik och förslag på ändringar. Sidan ska vara levande och det är Du som ungdom som ska bestämma innehållet på sidan.

Höstlovet är avklarat med alla dess aktiviteter. Vi har haft bad och filmkväll och japankvällar på fritidsgårdarna.

Ungdomsinskottet har haft möte och man håller bl.a. på att försöka utforma ett förslag på en ny tidtabell för bussarna mellan Strömsnäsbruk och Markaryd. Hjälp dina ambassadörer med att komma med förslag på de tider som passar Dig.

Vi har startat ”Kringelgruppen” som är en grupp av ungdomar som är intresserade av ungdomsdemokrati  men som av olika anledningar inte sitter med i Ungdomsinskottet. Är Du intresserad av att vara med så kontakta mig så får Du veta mer.

Ungdomsinskottet föreslår att det ska finnas låsbara skåp i omklädningsrummen på idrottshallar/gympasalar. Vad tycker Du om det? Kom med Dina idéer.

Årets sista  Skolbalders  blir det den 13 december. Biljetterna börjar säljas på skolorna under vecka 49. Köp biljett i tid så Du inte blir utan!

Vi håller just nu på att leta efter nya lokaler för fritidsgården i Markaryd. Som Du säkert vet ska ju Hunehallen rivas och då blir vi av med lokalen som vi har där nu. Vi måste ganska snabbt hitta någon annanstans att bedriva vår verksamhet.

Jag slutar där för denna gång och återkommer ytterligare en gång innan jul. Lägg gärna in lite roliga förslag i förslagslådan så att Ungdomsinskottet får jobba med just Dina frågor.

På återseende!

Arne Lindman
Ungdomssmordnare  "2013-11-28