Malin Christensson och Kleimankvartetten Musik i Tagabog 20 juli

musik i tagaborg - malin christensson och kleimank

Sopranen ​Malin Christensson​​ har prisats för sin klara höga sopran och en melodisk rörlighet som är särskilt framträdande i hennes koloraturer. Malin studerade vid Royal College of Music i London och har nu hela varlden som arbetsfält. Malin har framträtt med bland andra Los Angeles filharmoniska orkester dirigerad av Gustavo Dudamel, i Lissabon, Aix-en-Provence, Santiago di Chile, Baden-Baden, vid Salzburgfestivalen, Houston Grand Opera, Drottningholms Slottsteater, Glyndebourne, Warszawa, ROH Covent Garden, Stockholm och Carnegie Hall i New York. Hon framträder regelbundet med alla Sveriges symfoniorkestrar.

Kleimankvartetten startades 2016 av violinisten Björn Kleiman och är en internationell flexibel ensemble som framträder i olika konstellationer såsom klarinettkvartett, pianokvartett och stråkensemble.

Malin Christensson, sopran
Björn Kleiman, violin
Oscar Edin, violin
Anna Cooper, viola
Lily Beatrice Cooper, cello

Sommarens biljetter säljs via www.musikitagaborg.se under evenemang/startsidan (eller via www.billetto.se) samt på plats i samband med konserter. Om biljettbokning över nätet verkar krångligt så går det bra att förskottsbetala till BG eller Swish. När betalning har inkommit så lägger vi biljetterna i entrén för avhämtning i samband med konserten. Önskar ni förskottsbetala ring 0709 – 53 12 70.


musik i tagaborg - dubbelhelg i konsertladan - sma2019-07-14